Csabai Garabonciás Napok

2019.10.04. 12:51

Sok munka vár a fiatalokra

Péntek délelőtt 10 órakor Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere és Kiss Tibor alpolgármester fogadta a 28. Csabai Garabonciás Napok diákpolgármesterét és két alpolgármesterét, hogy megkezdhessék munkájukat a városházán.

V. N.

Idén Kádár Kende (Belvár) nyerte el a diákpolgármesteri címet, az ő munkáját alpolgármesterként Zámbó Szilárd (Vízmű) és Pálfi Sándor (Trefort) segíti.

Szarvas Péter gratulált a fiataloknak, egyúttal kiemelte, idén valamennyi jelölt olyan fontos, a várost érintő ügyeket képviselt, mint a bajtársiasság, a környezetvédelem, vagy a segítségnyújtás.

A szerző felvétele

Kiss Tibor alpolgármester azzal a kéréssel fordult a fiatalokhoz, hogy osszák meg ötleteiket, amit a Békéscsaba Ifjúsági Koncepciójába és Cselekvési Tervébe is beilleszthet a város.

A találkozón a csütörtökön megválasztott diákvezetők meghozták első, már hagyományosnak tekinthető intézkedésüket, mely szerint a garabonciás napok megrendezésében közreműködő pedagógusok és diákok, valamint a rendezvénysorozaton résztvevő fiatalok egy héten át tartó fizikai és szellemi megterhelésére való tekintettel október 4-én 12 órától a tanítási órákat aznapra felfüggesztették.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában