Békéscsaba

2019.10.09. 11:54

Divatnapokra várja vásárlóit a Csaba Center

A hagyományok szerint idén is a Glamour Napokkal egybekötve tart Őszi Divatnapokat a Csaba Center – mondta el Hrabovszki György igazgató az üzletház szerdai sajtótájékoztatóján.

V. E.

/A szerző felvétele/

Az október 9. és 13. közötti eseményen a szokásokhoz híven 11-én és 12-én (péntek, szombat) az Akciók Éjszakáival várják a vásárlókat, akik már a szerdai 0. naptól kezdve élvezhetik a kedvezményeket.

Hrabovszki György /A szerző felvétele/

Az akciók kihasználásán túl a centerbe betérőket természetesen színpadi produkciók is várják, melyekben helyet kap összesen harminc divatbemutató, fitness- és táncbemutatók – fellép az Energy Dance Cool, a New Feeling Dance School, és a FitDance Center –, továbbá lehetőség lesz a Békéscsabai SZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának kozmetikus és fodrász tanulóinak kezei között hajfonatokkal megszépülni felnőtteknek és gyerekeknek. Utóbbiaknak ingyenes arcfestés és csillámtetoválás is lesz. A sztárvendégek között ezúttal pénteken 20 órától Tolvaj Renit, szombaton szintén 20 órától Kocsis Tibort köszönthetik, a két nap háziasszonya pedig Dombovári Vanda lesz.

Az üzletek akcióiról, illetve a programokról ide kattintva tájékozódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában