Választás

2019.09.30. 15:44

Váradi Zoltán: addig nem nyugszom, amíg valamit nem sikerül megoldanom

Lakossági fórumot tartott Váradi Zoltán, az október 13-án Békéscsaba 6-os választókörzetében induló Fidesz-KDNP képviselőjelölt a Szigligeti utcai játszótéren. A programon rész vett vele Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is.

A körzet lakóival egyeztetett Váradi Zoltán (jobbra)

– Elsősorban lakótelepi körzetről van szó, és én is laktam tömbházban. Így tudom, nagyon fontos a zöldövezet rendezettsége, a padok, parkolók rendbetétele, mert ezek is hozzáárulnak az itt élők komfortérzetéhez – hangsúlyozta Váradi Zoltán. – A vasúti zajvédő falnak mielőbb meg kell épülnie a lakók nyugalma érdekében.

A körzet lakóival egyeztetett Váradi Zoltán (jobbra)

A Vízmű-pályát és az Andrássy úton az egykori Békéscsabai Kötöttárugyár épületének helyét is rendbe kell hozni, mindkettőnek megtalálva a funkcióját. Aki ismer, az tudja, hogy amíg valamit nem sikerül megoldanom, addig nem nyugszom. Ezáltal amelyik feladat, lakossági igény önkormányzati hatáskörbe tartozik, azt megválasztásom esetén ,,kijárom”, meggyőzöm ennek fontosságáról a testületet is. Novembertől nyugdíjas leszek, így a közösségi teendőkre bőven jut időm, energiám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában