választás

2019.09.10. 10:35

Sem ellenzéki közös jelölt, sem előválasztás nem lesz Orosházán

Az már korábban eldőlt Orosházán, hogy nem lesz közös ellenzéki polgármesterjelölt az október 13-ai önkormányzati választáson, s most az is kiderült, előválasztás sem lesz.

beol.hu

Mint megírtuk, március 14-én még azt jelentették be: dr. Szabó Ervin jobbikos politikus az összellenzéki jelölt. Augusztus közepén viszont Fetser János (MSZP) már arról írt közleményében: önálló polgármesterjelöltként indul az őszi önkormányzati választásokon.

Fetser János volt az, aki szeptember elején felvetette, legyen előválasztás az ellenzéki indulók között, erre azonban Szabó Ervin, a Közösen Orosháza Városért polgármesterjelöltje nem reagált.

„Szabó Ervin a megadott határidőig az előválasztásra vonatkozó javaslatomra nem válaszolt, mint ahogy korábban a helyzet megoldására tett más javaslataimra sem. Mindössze egy hazugságokkal tarkított interjúban komolytalannak nevezte az előválasztásra tett javaslatomat” – írta hétfői Facebook bejegyzésében Fetser János.

„Megkérdezni az orosházi embereket, lehetőséget biztosítani a számukra, hogy kiválaszthassák az egyetlen esélyes ellenzéki polgármester-jelöltet véleményem szerint nem komolytalan, hanem demokratikus! Aki egy ilyen kihívástól megretten, az nem méltó az orosházi emberek képviseletére, nem méltó arra, hogy polgármesterük legyen” – fogalmazott a szocialisták jelöltje.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában