Választás

2019.09.19. 18:24

Okosváros alkalmazást tervez a békési kormánypárti jelölt

Sok száz békési lakossal történt egyeztetés után megszületett a Fidesz-KDNP – Jobboldali Összefogás, Fidelitas, Békési Kisgazdakör és KÉSZ által támogatott csapatának – tizenkilenc fejezetből álló választási programja – jelentette be Dankó Béla országgyűlési képviselő és Kálmán Tibor, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje csütörtöki közös sajtótájékoztatójukon, amelyen az első programelemet mutatták be.

P. G.

Fotó: Imre Gyorgy

Kálmán Tibor elmondta, komoly elvárásként fogalmazódott meg a lakosság részéről a napi kapcsolattartás igénye a képviselőkkel, valamint az út- és járdaépítés, illetve – karbantartás. Utóbbiról szóló programot megválasztásuk esetén novemberben a testület elé terjesztik. Még idén bevezetik az Okosváros alkalmazást, illetve információs vonalat hoznak létre, amelyeken bárki jelezheti, ha környezetében problémát észlel. A választókerületi munka települési koordinálására Mucsi András képviselőt kérte fel Kálmán Tibor.

A Fidesz-KDNP békési jelöltjei és Dankó Béla /Fotó: Imre György/

Dankó Béla hangsúlyozta: komoly munka volt az összefogás megteremtése, amit a Fidesz országos vezetése is támogat. Hozzátette, vannak, akik meg akarják téveszteni a békésieket, de bízik a helyiek józanságában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában