Korszerűsítés

2019.08.05. 08:55

Elkezdték a hivatal felújítását Dobozon

Elkezdték a polgármesteri hivatal felújítását – tájékoztatott Köves Mihály, a település polgármestere.

B. O.

Hozzátette, az épületen jelenleg is dolgoznak a szakemberek: a külső munkálatok mellett belül is nekikezdett a feladatoknak a kivitelező. A korszerűsítés során többek közt kicserélik a külső nyílászárókat, hőszigetelik az épületek homlokzatát és a zárófödémet is. Mindezek mellett egy napelemes rendszer is a projekt része, mely a hivatal saját villamosenergia-igényének egy részét termeli meg.

A tetőfelújítás mellett az épületben is dolgoznak /A szerző felvétele/

– A jelenlegi személyforgalmi áthajtókaput bezárják két homlokzati nyílászáró portállal, így a szárnyak közötti belső használat is energiahatékonyabbá és kényelmesebbé válik, de a tervek szerint az akadálymentes bejutást is lehetővé tesszük a szükséges jelzésekkel együtt, és egy akadálymentes mosdó is lesz az épületben – részletezte Köves Mihály.

A polgármester elmondása szerint a projekttel az önkormányzati tulajdonban lévő épület hatékonyabb energiahasználatát, racionálisabb energiagazdálkodását segítik elő. A munkálatokkal várhatóan november közepén végeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában