Beruházás

2019.07.31. 17:16

Újabb jelentős pályázati forrás érkezik Orosházára

Három nyertes pályázatnak köszönhetően több mint 343 millió forint forrást kap a település.

Közel 78,5 millió forintból az Ezüst Fenyő Idősek Otthona és az akadályozott fiatalok székhelye, a Vadvirág Esély Klub energetikai típusú fejlesztése valósul meg, továbbá 136,5 millió forintból a Platán Idősek Otthona, míg 128,2 millió forintból a Diákélelmezés épületének energetikai korszerűsítése történik meg, illetve hat óvoda energetikai felújítására is lehetőség nyílik.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében összesen 14 Békés megyei projektről hozott támogató döntést az Irányító hatóság, újabb közel 1,1 milliárd forint értékben, ebből a forrásból 343 millió forint Orosháza fejlődését szolgálja. A pályázatok megvalósítása a szerződéskötéseket követően kezdődhet el. – Ez egy igazán jó hír! További pályázataink is vannak bent, nagyon bízom azok pozitív elbírálásában is, dolgozunk tovább Orosházáért – fogalmazott Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában