Diplomaátadó

2019.07.12. 12:24

Köszöntötték a Kodolányi János Egyetem végzőseit Orosházán

Orosháza rektor köszöntötte a végzősöket, akiket emlékeztetett arra, milyen fontos, hogy a megszerzett tudást helyben, Békés megyében kamatoztassák.

Cs. I.

– A most végzett pedagógusok, a szociális területen dolgozók mutassák meg, lehet itt élni, az ismereteik itt hasznosuljanak. Ők a hiteles emberek, akik munkájukkal példázzák ezt. Reményteli az a tűz, amit a szemekben látok. Adják át tapasztalásaikat a fiataloknak, azt, hogy jó dolog tanulni. Mi, az oktatóink azt reméljük, képzéseinkkel hozzájárultunk további életük, munkájuk sikeréhez.

A rektor bejelentette, a hiányszakmák felé nyitnak, lesz a Kodolányin informatikus képzés a jövőben.

Dr. Malatyinszki Szilárd, az orosházi intézmény vezetője kiemelte, mindig az egyén döntése, hova szeretne eljutni, s hogy ehhez milyen eszközöket vesz igénybe.

– Intézményünket egyre többen keresik, mert hallják, látják, jól felszerelten, jó minőségben végezzük képzéseinket. A tanulni szándékozók hatvanan jelölték meg első helyen a Kodolányit, akik szeptembertől nappali tagozaton szeretnének tanulni. A levelezős hallgatókkal együtt jelentősen meghaladja majd a száz főt a 2019/2020-as tanévben a létszámunk. Ez a küldetésünk – tette hozzá.

Ezért helyezte át a Kodolányi János Egyetem a központját Orosházára. A diploma eszköz, lehetőség azok számára, akik időt, energiát képesek fektetni a tanulásba. A pénteki ünnepségen több mint nyolcvan végzős vette át a diplomáját. Elsőként – szenátusi döntés értelmében – Misák Darinka kiemelkedő tanulmányi eredményeként megkapta a rektori elismerő oklevelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában