Mezőkovácsháza

2019.06.26. 09:08

Motorosok találkoztak a Borostyán fürdőben

Kis pénzért irgalmatlan buli – a Ghost’s Mc így reklámozta battonyai prospect chapterének V. nemzetközi motoros találkozóját.

Csete Ilona

A kijelentés nagyon találó volt és igaz. A gyomaendrődi gyökerekkel rendelkező, idén 30. születésnapját ünneplő motoros klub, a battonyai és a mezőkovácsházi példás összefogásból egy sokakat a helyszínre csalogató óriási bulit állított össze, ami kitartott napokon át.

Beküldött fotók

A szervezők elmondták, semmi megkötés nem volt. Kortól, nemtől, vérmérséklettől, a motortípusok iránti szenvedélytől (legyen valaki túramotoros, vagy inkább a gyorsulásért rajongó, netán a veterán jelzőre büszke), annak helye van ezen a rendezvényen. Érkeztek is az ország legtávolabbi pontjairól, sőt Erdélyből, a Vajdaságból is a találkozóra.

Megtelt a Borostyán fürdő, a látványos városi felvonuláson pedig megszámolni se lehetett, olyan hosszú és pazar volt a sor. Sokakat vonzott az a show, amit egy másik műfaj művelője, a szarvasi Podani Milán képvisel. Egyébként ő volt a Szarvasiak a víz fölött est első vendége az elmúlt héten, majd elhívták Mezőkovácsházára is a motorosok találkozójára, hogy mutassa meg akrobatikus tudását.

A házigazdák hangsúlyozták, legyen valakinek Simsonja, vagy csillogó Harley Davidsonja, ott a helye. A mezőkovácsháziak őszinte kíváncsisággal vették körbe a motorosokat és az általuk a helyszínre csábított zenekarokat. A koncertekre sok civil, érkezett. A hétvége a gondtalan szórakozásról, a nyári nagy találkozásról meg a barátokról szólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában