Dél-Békés

2019.06.07. 17:04

A térségért dolgozókat ismerték el az ülésen

Pénteken ülésezett a Dél-Békési Társulási Tanács, ahol számos napirend mellett első alkalommal adtak át a társulási tanács által elfogadott szabályzat értelmében három kategóriában kitüntetéseket. Ezek adományozásáról hónapokkal korábban született döntés.

Cs. I.

Fotó: Beküldött fotó

Az „Elnöki Elismerő Oklevél” a közjóért, a Dél-Békés fejlődése, elismertsége és hírnevének öregbítése érdekében kifejtett értékes tevékenység elismerésére szolgál. Dr. Nagy Béla, Ruck Márton, Kálmán András és Krisztován Anna kapta meg az oklevelet.

A „Dél-Békés Szolgálatáért” kitüntetés a kistérséghez tartozó települések polgármestere vagy alpolgármestere részére adható. Idén Rajos Istvánnak, Mezőhegyes alpolgármesterének adományozták.

A „Dél-Békési Térségért” kitüntetés egy időszak térségi szintű, kiemelkedő eredményességű, maradandó értékű, megbecsülést kiváltó, a térség fejlődését, elismertségét szolgáló tevékenységért adható. Ezt Simonka György országgyűlési képviselő és Varga Gusztáv, Mezőkovácsháza polgármestere vette át.

Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában