EP-választás

2019.05.02. 18:45

Vallják: meg kell védeni a határainkat

Üzenjünk Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani! – címmel rendeztek csütörtökön európai parlamenti választási fórumot a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az esemény előtt Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár és Hanó Miklós alpolgármester tartott sajtótájékoztatót.

V. E.

Herczeg Tamás elmondta, immár 220-hoz közelít azon fórumok száma Magyarországon, melyeken azt a világos álláspontot kívánja megerősíteni a kormány a lakosság felé, amit az európai parlamenti választáson képviselnek majd.

Fotó: Lehoczky Péter

Fónagy János kifejtette, amennyiben nem a bevándorlást ellenző oldal veszi át a hatalmat Európában a választások után, úgy visszavonhatatlan változások állnak be az Unió kulturális életében. Hozzátette, fórumuk célja éppen ezért minél több emberrel megismertetni a veszélyt és tudatosítani a szavazás fontosságát.

A szerző felvétele

Hanó Miklós elmondta, azokban az országokban, ahová beengedték az Európával és az emberiséggel harcban álló bevándorlókat, számtalan tragédia történt már, ezért létfontosságúnak tartja, hogy továbbra is megvédjük a határainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában