elismerés

2019.05.22. 17:30

Idősbarát Önkormányzat díjat nyert Szarvas

A közelmúltban Szarvas városa kiérdemelte az Idősbarát Önkormányzat Díjat, melyhez pénzjutalom is járt.

Balázs Anett

Az elnyert egy millió forintból informatikai eszközöket vásárolt az önkormányzat, melyet a Körös-szögi Kistérség Többcélú Társulása Szociális és Gyermekjóléti Intézmény nappali ellátást nyújtó idősek klubjai kaptak meg. A klubvezetők szerdán, a Liliomkert Idősek Klubjában vehették át az ajándékokat.

A klubvezetők Hodálik Pál alpolgármestertől vehették át az informatikai eszközöket /Fotó: Kiss Zoltán/

Hodálik Pál, Szarvas alpolgármestere elmondta, az önkormányzat a városban öt idősek számára fenntartott klubot működtet, melyek nagy részében számos felújítást hajtottak végre az elmúlt időszakban. Az Idősbarát Önkormányzat díjjal elnyert egy millió forintot pedig a testület egyhangúlag az intézmények digitális felszerelésére szavazta meg. A klubvezetők többek között televíziót, hordozható számítógépet, nyomtatót és nagy mennyiségű adat tárolását biztosító külső merevlemezeket kaptak.

Varga Margit intézményvezető-helyettes külön köszönetét fejezte ki a város vezetése felé, hogy a klubokban felmérést végeztek annak érdekében, hogy mindegyik intézménybe azok a digitális eszközök kerüljenek, amelyekre valóban szükség van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában