Díjátadó

2019.05.02. 16:02

Idén is rajzpályázatot hirdetett az Alföldvíz Zrt.

Csütörtökön rendezték meg az immár hagyományosnak tekinthető Alföldvíz Zrt. által a Víz világnapja apropójából meghirdetett rajzpályázat nyereményátadó ünnepségét.

Vásári Erzsébet

Fotó: Lehoczky Péter

Az eseményen a legjobb pályaműveket beküldő óvodások és iskolások Nagy László vezérigazgatótól vehették át az értékes nyereményeket. Az első helyezettek az édességcsomag mellé egy-egy 150 ezer forint értékű, a második helyezettek egy-egy 100 ezer forint értékű, a harmadik helyezettek pedig egy-egy 50 ezer forint értékű osztálykirándulást vihettek csoportjuknak, illetve osztályuknak.

A szerző felvétele

Az ünnepségen elsőként Nagy László köszöntötte a jelenlévőket. Beszámolójából kiderült, több, mint tíz éve írják ki minden évben rajzpályázatukat, melyre idén is több száz pályázat érkezett be. Utóbbi nagy örömmel tölti el, hiszen rendkívül fontosnak tartja a gyermekek figyelemfelkeltését a víz fontosságára és szeretetére. Elmondása szerint, ugyan legtöbbünknek természetes az ivóvíz jelenléte, azonban ahhoz, hogy ez így is maradhasson feltétlenül vigyáznunk kell erre a természeti kincsre.

A szerző felvétele

Diós Zsolt, PR irodavezető a következőkben elmondta, ő maga is részt vett az alkotások zsűrizésében, amely 2019-ben is nehéz feladat elé állította a bírálókat, hiszen szebbnél szebb művek érkeztek hozzájuk.

Fotó: Lehoczky Péter

A díjazottak köszöntését az óvodás korcsoporttal kezdték, akik közül az első helyezett Szabó Janka lett, a békéscsabai Kölcsey Utcai Óvoda Nefelejcs csoportjából (felkészítő pedagógusai: Kovácsné Pocsaji Dóra és Szelesné Arany Brigitta), a második Seres Brigitta Dóra, a Csongrádi Óvodák Igazgatósága Bercsényi Utcai „Kincskereső” Tagóvodájának Lurkó csoportjából (felkészítő pedagógusa: dr. Némedi Lászlóné), a harmadik helyezést pedig Szappanos Kincső érte el a szentesi Szent Erzsébet Katolikus Iskola és Óvodából ( felkészítő pedagógusa: Hegyi Katalin).

A következőkben az iskolás korcsoport díjazottjait üdvözölték. Közülük az első díjat Palotás Luca, a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégiumának tanulója (felkészítő pedagógusa: Gyarakiné Tomasovszki Janina), a másodikat Martincsek Réka, a Mezőberényi Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumának diákja, a harmadikat pedig Hegyesi Viktória, a békési Szegedi Kis István iskola növendéke (felkészítő pedagógusa: Kutyik Ilona) vihette el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában