Danny DeVito

2019.05.08. 14:04

A világsztár egy gyomaendrődi szakáccsal szelfizett

A gyomaendrődi Dógi József szakácsként dolgozik az egyik budapesti étteremben. A minap Danny DeVito, a híres amerikai színész tért be hozzájuk, akivel összeálltak egy közös fotó erejéig.

B. A.

– Örök vigyor az arcán, és nem csak vicces de kedves embernek ismertem meg Danny DeVitot – árulta el hírportálunknak a gyomaendrődi Dógi József, aki jelenleg chef helyettesként dolgozik az egyik budapesti étteremben, ahová mint megtudtuk, a világsztár egy magyar hölgy társaságában érkezett fogyasztani a minap.

Beküldött felvételek

Dógi József elmondta, Danny DeVito nagyon barátságos volt. Kiderült, tetszik neki a magyar konyha. Többek között hortobágyi palacsintát és somlói galuskát rendelt. Ebédpartnerével mindent elfogyasztottak és ízletesnek találták a felszolgált menüt, amelyet a gyomaendrődi férfi kollégáival közösen készített el.

– Egy csoportképet kértünk tőle, de az egyik asztalnál ülő vendégek megelőztek minket. Gond nélkül, mosolyogva mindenkivel készített pár fotót, sőt még az asztalokat is elpakoltatta, hogy minél többen beleférjenek a csoportképbe. Miután elkészült a közös kép, én még elkaptam egy selfire – idézte fel a találkozást Dógi József.

Hozzátette, mivel nem nagyon akarták zavarni ebéd közben, a beszélgetés leginkább csak a közös képre terjedt ki. Rendkívül pozitív ember benyomását keltette a világsztár, aki udvariasan mindent megköszönt és távozáskor megígérte, hogy újra felkeresi majd a helyet.

Mint ahogyan korábban beszámoltunk róla, Danny DeVito legújabb filmjének forgatására érkezett Budapestre április végén. A 74 éves világsztár Ben Foster oldalán szerepel majd a Harry Haft címet viselő, a II. világháború után játszódó filmben, mely egy bokszolóról szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában