oklevél és emlékérem

2019.04.07. 14:36

Elismerésben részesítették a gyomaendrődi tanárnőt

Oklevelet és emlékérmet vehetett át gyomaendrődi tanárnő, Hunya Jolán.

B. A.

A „Szép magyar beszéd” verseny országos döntőjére többszöri eredményes felkészítésért a 20. évforduló alkalmából elismerő oklevelet és emlékérmet vehetett át a Kazinczy-díj Alapítványi Bizottságtól és az Anyanyelvápolók Szövetségétől Hunya Jolán. A gyomaendrődi tanárnő tanítványai hat alkalommal jutottak be az országos döntőbe, ahol a Kazinczy-jelvény bronz – és arany fokozatát, valamint különdíjat is kaptak.

Beküldött felvétel

„Tanulságos lehet felfigyelni arra, hogy egyes településekről – egyes tanárok keze alól – több alkalommal is a döntőig jutottak tanulók. Lehet valami titka ennek. Minden bizonnyal az, hogy az illető kolléga meglehetősen biztos érzékkel választotta ki a tanulók közül azokat, akik tehetségesek egy-egy szöveg „hangosításában” – és nagy valószínűséggel nem mulasztotta el kibontani a tehetségüket, azaz becsületesen és szakértően fel is készítette őket a versenyre!” – hangzott el a Kisújszálláson megrendezett díjátadón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában