Eleki győzelem

2019.04.17. 13:45

A Zártszelvény Se hozhatta haza a Civil Díj 2019 különdíját

Az eleki Zártszelvény Se közönségdíjas lett a Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány versenyén.

N.-L. V.

A leadott szavazatok alapján a Zártszelvény Se nyerte el a közönségdíjat egy, a NIOK (Nonprofit Információs és Oktató Központ) Alapítvány által indított akcióban. A budapesti szervezet a tavalyi év legsikeresebb és legjobb civil projektjeit, kezdeményezéseit kereste.

A Zártszelvény tagjai egy évig viselhetik az elismerő címet /Beküldött felvételek/

Az online is meghirdetett versenybe az eleki csapat egyetlen Békés megyeiként került be, összesen 120 pályázó egylet közül jutott a legjobb nyolc közé. Végül a szakmai elismerést nem, de a közönségdíjat elnyerték a nagyszámú szavazatoknak köszönhetően. A kitüntető címmel járó oklevelet a közel 70 fős tagsággal működő egyesület néhány tagja vette át nemrég Budapesten, a MagNet Közösségi Házban.

– Az egész csapat a versennyel kelt és feküdt. Végig vezettünk a voksok alapján, az utolsó napon azonban holtverseny alakult ki, úgyhogy jeleztük a barátainknak, hogy aki még nem tette, szavazzon. Így is nagyon szoros lett az eredmény, mindössze 100 szavazat volt az első és a második között – árulta el Szelezsán György, a jótékonykodásáról, a civilek összefogásáról ismert egyesület vezetője.

Szelezsán György vette át Civil Díj 2019 Közönségdíját

A Zártszelvény SE az eleki közösségi élet felpezsdítését tűzte ki célul évekkel ezelőtt, ám ennél jóval tovább haladtak. Az egyesülethez számos kezdeményezés köthető, legutóbb a kétegyházi Dicsa Noémi gyógykezelésére gyűjtöttek 1,6 millió forintot, tavaly nyáron pedig egy súlyos beteg kisfiú gyógykezelésére 1,5 milliót.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában