megjavított lámpa

2019.02.08. 14:28

Nem kellett sokat várniuk a diákoknak a zöld jelzésre

Lakossági megkeresés útján szereztem tudomást a Bajza – Thurzó utca sarkán található jelzőlámpa hibás működéséről – ismertette Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere. Hírportálunk azzal kereste meg a városházát, mi történt a szóban forgó lámpával.

Sz. V.

sdr

– Tekintettel arra, hogy a meghibásodott jelzőlámpa egy rendkívül forgalmas csomópontban található, ahol a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola is működik és ez az egyetlen gyalogos átkelőhely, amely a biztonságos átkelést garantálja a Bajza utcán, azonnal kértem a városüzemeltetési osztály vezetőjét a hiba okának kivizsgálására, és a lehető leggyorsabb elhárítására – fogalmazott Szarvas Péter.

A hiba kivizsgálása megtörtént, a műszaki problémát a kábelek meghibásodása okozza. Ennek a következménye az, hogy a közlekedők a nap egyes szakaszaiban megfelelő működést, máskor pedig csak sárgán villogó lámpát tapasztalnak.

Néhány napja még nem működött a lámpa, de a javítása hamar megtörtént /A szerző felvétele/

Az önkormányzat gondoskodik az anyagi forrásról hiba mielőbbi elhárításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában