Fejlesztés

2019.02.22. 09:38

Jól halad az orosházi munkásszálló építése

Pár hónapon belül beköltözhetnek a lakók az orosházi munkásszállóra. A száz férőhelyes szálló minden igényt kielégítő, apartman kialakítású, amely a komfortos pihenést biztosíthatja.

Az önkormányzat a támogatás önereje mellett kb. 50 millió forintból szerzi be az új bútorokat és eszközöket, ezzel tovább korszerűsítve az impozáns környezetben álló létesítményt – írta Facebook oldalán Simonka György.

Az országgyűlési képviselő leszögezte: a munkásszállóra azért van nagy szükség, mert a városban egyre több olyan vállalkozó jelenik meg, akik egyenlőre csak tesztelik a dél-békési lehetőségeket, de nem találnak a környékről bejárók és a messzebbről érkező speciális munkát végző munkavállalók számára elegendő, nem turisztikai árszínvonalon lévő szálláshelyet.

– E probléma áthidalásától azt várjuk, hogy a meglévő gazdasági szereplők tovább erősödhetnek, és újabb ágazatok vethetik meg a lábukat nálunk, amely rövid időn belül a bérek további emelkedésével kell, hogy együtt járjon – fogalmazott a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában