Egyensúly AE Egyesület

2019.02.12. 13:50

Érzékenyítést tartottak a Csabagyöngye Kulturális Központban

Az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. közös szervezésében megvalósuló érzékenyítő rendezvénysorozat legújabb vendége Görög Ibolya volt, aki szerint a nő és a hölgy közötti különbséget az elegancia határozza meg.

B. A.

A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével kitüntetett protokollszakértő kedden délelőtt, több mint három órás előadásában a Csabagyöngye Kulturális Központban teltház előtt beszélt többek között a női viselkedéskultúra jelentőségéről, de felmerült az is, hogy a férfiak szandálhoz húzhatnak-e zoknit.

Herczeg Tamás és Görög Ibolya /Fotó: Lehoczky Péter/

Az eseményen Herczeg Tamás országgyűlési képviselő elmondta, a táplálkozás mellett a kommunikáció és az öltözködés is alapvető szükségleteink közé tartozik, amelyekre ha valaki nem fordít kellő figyelmet, könnyen egy közösség kitaszítottjává válhat.

A „Munka, család, egyensúly…” elnevezésű, pályázati forrásból megvalósított programok jövőbeni vendégei közt olyan nevek szerepelnek mint V. Kulcsár Ildikó a Nők Lapja újságírója, valamint Jakupcsek Gabriella műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában