beruházás

2019.02.07. 12:58

A helyi termelőknek építenek piacot Szarvason

Új piacot építenek 147 millió forintból építenek Szarvason. Az erre vonatkozó kivitelezési szerződést szerdán délután írta alá Babák Mihály polgármester és a munkafolyamatokért felelős Integrál Építő Zrt. igazgatója, Bődi Péter a városháza tanácstermében.

B. A.

A projekt során egy kétszintes épület épül, amely a helyi termékek piacának ad otthont. Az ingatlan földszinti részén és az utcafronton elárusító helyek és standok, valamint egy hűtőraktár kap helyet, a tetőtér pedig termékbemutatók, kiállítások, tárgyalások megtartására válik alkalmassá a szükséges kiegészítő funkciókkal, illetve tárolóhelyiségekkel.

A beruházás célja, hogy a helyi termelők lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, termékeik szélesebb körben történő megismertetésére. Az épület kialakítása lehetővé teszi, hogy a tavaszi-nyári időszakban az utcára kitelepülve, illetve a belső udvaron is folyhasson az elárusítás.

– Bízom benne, hogy mind a termelők, mind a vásárlók élnek majd ezzel az piaci lehetőséggel – fogalmazott Babák Mihály.

A beruházás a tervek szerint ez év őszére készül el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában