sajtótájékoztató

2019.01.16. 14:27

A hétvége a nagy napról szól majd a Csaba Centerben

Idén ismét esküvő-kiállítást szervez a Csaba Center – hangzott el szerdán a Jankay Kávéházban tartott sajtótájékoztatón.

V. E.

Szabóné Németh Tímea marketing munkatárs elmondta, békéscsabai üzletházuk január 18-án és 19-én 10-től 19 óráig, 20-án pedig 10-től 18 óráig több, mint harminc szolgáltatóval és különféle programokkal várja mindazokat a párokat, akik esküvőt terveznek. A házasulandókon túl természetesen az örömszülőket és minden egyéb érdeklődőt szeretettel várnak.

A rendezvényre látogatók kiválaszthatják, és akár fel is próbálhatják a menyasszonyi ruhákat, vőlegény öltönyöket, esküvői helyszínt egyeztethetnek, illetve megtalálhatják a legrutinosabb fotóst és a legprofibb szervezőt is. Ezentúl a ház színpadán a korábbi évekhez hasonlóan ruhabemutatókat és indén már drónfotós bemutatót is élvezhetnek az érdeklődők. Fellépnek zenekarok is, akik nem csak a jó hangulatról gondoskodnak, hanem szolgáltatókként is jelen lesznek.

Szabóné Németh Tímea marketing munkatárs tájékoztatott a programról /A szerző felvétele/

A marketing munkatárs beszámolójából az is kiderült, hogy a hagyományokhoz híven 2019-ben is megrendezik a Csaba Center Jegyespárja versenyt, amelyre olyan párok jelentkezését várták, akik ebben az évben kötik össze életüket. A nevezőkre egészen szombat 19 óráig fogadják a szavazatokat facebook oldalukon, az eredményhirdetésre pedig a kiállítás zárásaként, vasárnap 17.30-kor kerül sor.

Hozzátette, Békésből és a megye határain túlról csaknem negyven pár vetélkedik egymással a több százezer forint értékű fődíjért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában