videóval

2018.12.28. 13:55

Új videóklippel hódít a sárréti Mudfield zenekar

Befejezte első nagylemeze felvételét a sárréti Mudfield október végén. S bár az albumot csak 2019 februárjában dobják piacra, a CD-n is megtalálható egyik dalhoz készített videóklip már december közepétől elérhető, és ezerrel pörög a zenekar Youtube-csatornáján.

Nagy-Laczkó Viktória

Kovácsovics Máté a videóanyag kapcsán hírportálunknak elmondta, a debütáló lemez megjelenése előtt mindenképpen szerettek volna megosztani a közönséggel egy dalt, videóval együtt.

– Azért választottuk a Féreg című számot, mivel egy zeneileg pörgős, modern rocknótáról van szó, fülbemászó szöveggel. A mozgóképek elkészítésére Pozojevich Mikit kértük meg, akivel már harmadjára dolgozunk együtt. Elutaztunk egy szegedi műterembe a cuccainkkal, és egy délelőtt alatt felvettük a klipet, majd Miki összerakta az egészet. Úgy gondolom, hogy a végeredmény magáért beszél. Ahhoz képest, hogy nincsen benne háttérsztori, csak a nyers zúzás, szerintem képileg a legjobb videónk eddig – árulta el az énekes, dalszerző. – A közönség reakciója a legfontosabb számunkra, és elmondhatom, hogy a klip fogadtatása eddig abszolút pozitív volt.

Az említett nagylemez Sárrét néven fog megjelenni két hónap múlva a Keytracks kiadó által. Összesen 11 dal kapott helyet rajta. Kovácsovics Máté szerint eléggé sokrétű anyag kerekedett ki, amit ismét a szokásos helyen, a gyulai No Silence Studióban rögzítettek Simon István „Simi” vezérletével.

A felvételen Szabó Dezső Péter, Balázs Loránd, Kovácsovics Máté, Szegedi Marci, valamint Feke István /Fotó: Pozojevich Miklós/

– Az album zenei része egységes, maradtunk a dallamos, modern rock-metal hangzásnál, lesznek benne hozzánk képest elég durva részek is, sőt, az anyagot egy akusztikus dal fogja lezárni. Olyan szövegeket próbáltam írni ezekre a számokra, amik őszinték és saját tapasztalaton alapulnak. Nem titok, hogy a fiatalabb generációhoz szólok leginkább, viszont lesz szám a mindennapi dolgainkról; az otthonunkról, a Sárrétről; a faluszeretetről vagy az életfelfogásunkról is. Én így értelmeztem a bemutatkozó lemez fogalmát, mi a dalokon keresztül fogunk bemutatkozni – árulta el Kovácsovics Máté.

A srácok a CD megjelenése után országos turnéra indulnak a Leander Kills zenekar társaságában egészen tavasz végéig.

Korábbi cikkünk a sárréti Mudfield zenekarról:

Felkerült a zeneipar térképére a sárréti Mudfield együttes

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában