Vezetékes ivóvíz

2024.06.03. 10:34

Véget ért a hálózatbővítés a Kenderföldeken

Véget ért a vezetékes ivóvízhálózat bővítését célzó beruházás a Kenderföldeken – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. Kiemelte, hogy a közel félmilliárd forintos fejlesztés révén a békéscsabai városrészben most már minden ott élő számára elérhető az egészséges vezetékes ivóvíz.

Licska Balázs

A Facebook-oldalán azt írta, hogy az Alföldvíz Zrt. készre jelentette a Kenderföldeken zajló munkát. Ez azt jelenti, hogy hamarosan megtörténik a műszaki átadás-átvétel, amelyet követően a területen található összes háztartás csatlakozhat a vezetékes ivóvízhálózathoz.

Kenderföldek, vezetékes ivóvíz, fejlesztés
Herczeg Tamás (jobbra) a beruházásról a munkálatok idején Diós Zsolttal (balról) és Csicsely Gergővel, a Kenderföldek Egyesület elnökével (középen) egyeztetett. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A politikus Szeverényi Györggyel, az Alföldvíz Zrt. vezérigazgatójával és Diós Zsolttal, a cég kommunikációs főmunkatársával arról beszélgetett, hogy a három etapból álló hálózatbővítésnek ez volt az utolsó üteme. A fejlesztési munkák után minden utcában helyreállították az eredeti állapotot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában