Rendőrség

2018.12.04. 17:02

Pikó Tamás lehet Sarkad új kapitánya

A sarkadi képviselő-testület támogatja, hogy január 1-jével Pikó Tamás rendőr alezredest nevezzék ki a Sarkadi Rendőrkapitányság élére – mondta dr. Mokán István polgármester, hozzátéve, a rendőrség és az önkormányzat együttműködése példaértékű.

Licska Balázs

A jelenlegi sarkadi rendőrkapitány, Auer György rendőr ezredes nyugdíjba vonul, és dr. Polyák Zsolt, Békés megye rendőrfőkapitánya decem­ber 21-ével rendelkezési állományba helyezi.

Emellett január 1-jével a Sarkadi Rendőrkapitányság élére Pikó Tamást nevezné ki, aki – mint ahogy fogalmaztak róla – korábbi beosztásait, munkaköri feladatait az elvárásoknak megfelelően, kimagasló szinten látta el, és munkáját nagy szakértelemmel, magas fokú hivatástudattal végzi.

Pikó Tamás 1997-ben szerelt fel, abban az évben, 21 évvel ezelőtt végzett a Rendőrtiszti Főiskolán. A Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán több beosztást töltött be, 2002. november 1-jétől osztályvezetőként végezte feladatait. Családi élete rendezett, kiegyensúlyozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában