ajándékozás

2018.12.06. 19:52

„Örömmel” teli puttonnyal érkezett a Békés Megye Értékei Egyesület mikulása

Mikulás napja alkalmával talált gazdára az egy hónapon keresztül gyűjtött ajándékok halmaza, melyet a megye kórházainak gyermekosztályai részére gyűjtött a Békés Megye Értékei Egyesület fiatal csapata.

120 db mikulás csomag, 3 karton új játék és 50 kg csokoládé gyűlt össze a 3 db életnagyságú mikulás segítségével Orosházán, Békéscsabán és Gyulán.

„Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek az önzetlen felajánlást, a médiatámogatását és minden hozzáadott értéket! Valóban sikerült örömet ajándékoznunk! A projekthez csatlakoztak sportolók, közéleti személyiségek és helyi fiatalok is: videóanyagokkal, promóciós eszközökkel segítették a gyűjtést profi fotósok és operatőrök közreműködésével. ” – mondta Kiss László, egyesületi tag.

Beküldött felvétel

A mikulások november 2. és december 5. között voltak kihelyezve az említett települések bevásárlóközpontjainak bejáratánál a Békés Megye Értékei Egyesület jóvoltából.

Kiválóan sikerült a kezdeményezés az első évben, közel 100 gyermek számára készültek meglepetéssel, továbbá a gyermekosztályok részére is külön ajándékcsomagot juttattak el, ezt karácsonyig kapják meg a kis betegek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában