textilművész

2018.12.03. 18:26

Harrison Ford is viseli Anda Emília ruháit

A Mezőberényből elszármazott nemzetközi hírű textilművésszel és divattervezővel, Anda Emíliával szerveztek találkozót a napokban a polgármesteri hivatal dísztermében.

P. G.

Mint az a városi honlapon olvasható, az önkormányzat és a Mezőberény Értékeiért Egyesület közösen hívta meg a tervezőt, akinek ma is a városban él a családja, az édesanyja.

A szakember az esten beszélt indulásról, pályája állomásairól és munkájáról, valamint a nemzetközi sikerekről. Kisfilmje, amit összeállított, pályája legfontosabb állomásait mutatta be. Eredményességét mi sem mutatja jobban, mint hogy többek között Harrison Ford, Eszenyi Enikő, Dobó Kata, Zséda, Radics Gigi, Onody Eszter is viseli a ruháit.

A találkozón jelen volt édesanyja, és köszöntötte őket Siklósi István polgármester, valamint Fábián László, az egyesület elnöke. Siklósi István hangsúlyozta, büszkék azokra az eredményekre, amelyeket a nemzetközi hírű tervező elért. Külön kitért arra, hogy mennyire sokat jelentenek Mezőberény számára mindazok, akik alkotnak, tesznek, dolgoznak és építenek, nem felejtve el a várost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában