Békéscsaba

2018.11.01. 11:15

Moziba vitte a Hírlap előfizetőit

Csupán egy helyes válasz kellett ahhoz, hogy olvasóink mozijegyet nyerjenek szerkesztőségünktől. Játékunk során összesen negyvenöt darab páros belépő talált gazdára, amivel a szerencsések egy premier előtti vetítést nézhettek meg.

Vásári Erzsébet

Fotó: Kiss Zoltán

A legújabb magyar hátborzongató thriller, az X – A rendszerből törölve című film premier előtti vetítésére nyerhettek jegyet a Békés Megyei Hírlap azon olvasói, akik a 2018. október 16., 17. vagy 18. lapszámban található játékszelvényen szereplő kérdésre helyesen válaszoltak, és eljuttatták azt személyes vagy postai úton szerkesztőségünkbe.

Fotó: Kiss Zoltán

A film vetítésére kedden került sor, ahol Leszkó Tamás megyei üzletszervezési vezető és Csaba Éva terjesztési ügyintéző adta át nyerteseinknek a 45 darab páros jegyet, amelynek kisorsolásáról a játékosok a sorshúzást követően telefonon keresztül értesülhettek. A vetítésre elkísértük olvasóinkat, akik közül néhányan beszámoltak arról, miért pályáztak a mozijegyekre.

Szombati Ildikó elmondta, az újságból értesültek férjével a mozis nyereményjátékról, amit a barátaiknál lapoztak fel, majd úgy gondolták, beküldik a sorsoláshoz szükséges szelvényt. Beszámolója szerint nagyon örült, amikor értesült arról, hogy kisorsolták, és izgatottan várta a filmet, mert a főszereplőjét alakító Balsai Mónika munkásságát régóta kedveli és követi. Hozzátette, hogy nemcsak a szereplők és a története miatt szerette volna megnézni a thrillert, hanem azért is, mert régen járt már filmszínházban, ahová férjével együtt érkezett.

Fotó: Kiss Zoltán

Következő nyertesünk Mézes András elmondta, rendszeres olvasója a Hírlapnak, és gyakran játszik nyereményjátékokon, így adott volt, hogy a mozis játék sorsolásán is részt vesz. Feleségével együtt válaszolták meg a feltett kérdést, majd hogy biztosra menjen, személyesen vitt be két szelvényt is a szerkesztőségbe. Hozzátette, nemcsak a játék miatt pályázott, hanem a filmre is kíváncsi volt, amiről korábban médiacsatornákon keresztül hallott. A vetítésre nejével együtt érkezett, akinek elmondása szerint már az előzetes megnézését követően megtetszett a magyar thriller, ő pedig párja ízlésében bízva ezért még jobban várta, hogy együtt nézhessék meg.

Fotó: Kiss Zoltán

Váczi Edit, aki szintén a Hírlap játékán keresztül mozizhatott elmondta, édesanyja már régóta előfizetője az újságnak, amiben megtekintve a szelvényt rögtön eldöntötte, hogy beküldi azt. Edit kifejtette, általános iskolás kora óta jár rendszeresen moziba, emellett igazi magyar film rajongó is, ezért különösen örült kisorsolásának. Az X – A rendszerből törölve című thriller megjelenését már nagyon várta, mert ezt a műfajt kedveli a legjobban, és rendezőjét, valamint szereplőinek összeválogatását nézve már előre tudta, hogy jó élmény lesz majd végignézni. A vetítésre anyukájával érkezett, aki hozzá hasonlóan örült a nyereménynek.

Fotó: Kiss Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában