Békés

2018.10.24. 17:39

Pap Attila lett az új diákpolgármester

Az igen magas részvétel mellett megtartott választáson minimális előnnyel nyerte meg az idei békési diákpolgármester-választást Pap Attila, a GFF jelöltje.

P. G.

Az elmúlt napokban megpezsdült a város diákélete, a két középiskola jelöltjei mérték össze erejüket. Lakatos Mihály Vendel a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Pap Attila a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskolája jelöltjeként szállt ringbe. A kampányt kis előnnyel, 693 szavazattal a „mezgés” jelölt nyerte, Vendel 621 szavazatot kapott. A választási procedúra az összes városi iskolát megmozgatta. Pap Attila helyettese, vagyis a diák-alpolgármester Lakatos Mihály Vendel lesz.

A győztest Mucsi András önkormányzati képviselő, kulturális tanácsnok köszöntötte a szavazatok összeszámolása és az eredmény megállapítása utáni délutánon. Mint mondta, a szoros eredmény a két jelölt kiváló kampányának is köszönhető. A győztest és helyettesét a mai, október 25-ei képviselő-testületi ülésen Izsó Gábor, a város polgármestere is köszönti majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában