Vésztő

2018.09.12. 11:24

Már készül a kínai megmérettetésre a szépségkirálynő

Egy kisvárosból is lehet nagyot álmodni – mondhatni ez a mottója Szarvas Andrea imázsfilmjének, amivel a 20 éves vésztői szépségkirálynő hamarosan Kínába utazik, a Miss World világversenyre.

Licska Balázs

A videó jeleneteit az elmúlt napokban Vésztő jellegzetes helyszínein vették fel: így a több ezer éves múlttal rendelkező Vésztő-Mágoron és az idilli horgásztavaknál. A várhatóan másfél-két perces film zárása egy tömegjelenet lesz, amit kedd este forgattak a városháza előtt. A záróakkord felvételére nagyjából ötvenen gyűltek össze, magyar és vésztői zászlókat lengettek.

A záróakkordot, a tömegjelenetet a városháza előtt vették fel. Fotó: Imre György

– Nagyon élveztem, élvezem a forgatásokat – mondta lapunknak a tömegjelenet felvételét követően Szarvas Andrea. A Magyarország Szépe 2018 győztese hozzátette, hogy a videóban lényegében bemutatkozik, ismertetve azt, hogy honnan érkezett, és megjelenik benne a mottó is, hogy egy kisvárosból is lehet nagyot álmodni, el lehet érni a megfogalmazott célokat. Beszél a szenvedélyeiről is, a zumbáról – amikor táncol, akkor boldog, képes ellazulni, elengedni magát –, illetve struccokat is tartanak, azok szintén megjelennek majd a kisfilmben.

A szépségkirálynő részletezte, hogy előreláthatólag november elején utazik Kínába, a világverseny december elején lesz. Elárulta, hogy a megmérettetésre mind lelkileg, mind fizikailag készülnie kell, illetve addig az angol nyelvtudásán is csiszolnia kell.

– Teljesen megváltozott az életem – folytatta lapunk kérdésére, hogy mennyiben volt más az élete a szépségkirálynői cím elnyerése előtt és lett azt követően. Eleinte ingázott Vésztő és Budapest között, de nemrég a fővárosba költözött, hogy megfelelhessen az elvárásoknak, teljesíthesse azokat. Mint fogalmazott, nagyon szereti a budapesti létet, a vele járó sürgést, forgást, azt, hogy mindent meg lehet találni. Hangsúlyozta ugyanakkor: nem lehet szavakkal kifejezni azt, hogy milyen érzések töltik el, amikor hazatér Vésztőre, soha nem felejti el, hogy honnan származik.

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary 2018 verseny döntőjét július elején tartották. A 20 éves vésztői lány, Szarvas Andrea nem csak az ország legszebb lánya lett, hiszen elnyerte A legszebb mosoly díját és a Közönségdíjat is. Lapunknak korábban azt nyilatkozta, a szépségiparban kíván érvényesülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában