programsorozat

2018.09.29. 21:59

Hazatért Mezőberénybe az év séfje

Boresttel folytatódott „A város a tiétek, a város értetek” című pályázati támogatással megvalósuló önkormányzati programsorozat szombaton Mezőberényben.

P. G.

A Vadász sörkertben megtartott rendezvény vendége a mezőberényi kötődésű, 2018-ban Az év séfjének megválasztott Barna Ádám volt. A budapesti St. Andrea Borbár séfje természetesen életútjáról és számos kulisszatitokról is mesélt a szép számú érdeklődőnek. Megtudhattuk, hogy milyen alapokat sajátított a családi házban, ahogy azt is, hogy első munkahelyén, a 2. számú bisztróban miként tanulta meg a rendszerszerű munkát.

Beszélt arról, hogy bélmegyeri vadászházbeli munkája mennyire fontos szerepet töltött be az életében. A séf kitért a Londonban, illetve Kanadában eltöltött hónapokra, valamint az ausztriai évekre is, ahol ugyancsak számos szép siker és díj is koronázta a tevékenységét. Természetesen mostani munkájáról is szó esett, és a kiváló borok mellé saját készítésű különleges üdvözlőfalatkák is dukáltak.

 

Barna Ádám kisfiával közösen készítette a falatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában