gyulai lány a döntőben

2018.08.03. 11:20

Miss Balaton: szombaton koronázzák meg a magyar tenger királynőjét

Most már szinte biztos: a Békés megyei lányok a legszebbek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sorra nyerik a hazai szépségversenyeket. Szombat este egy újabb ifjú hölgynek szurkolhatunk, a gyulai származású Petri Beatrixnek, aki egyedül képviseli megyénket a Miss Balaton döntőjében.

Horváth Dóra

Augusztus 4-én ötödik alkalommal választják meg a magyar tenger királynőjét. Szombat este a Miss Balaton döntőjében kiderül, hogy kinek a fejére kerülhet a korona a tizenkét gyönyörű lány közül. A versenyzők jelenleg a balatonfüredi Anna Grand Hotelben készülnek a látványos fináléra a mentorok és tanácsadók segítségével, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.

A cél nem kisebb, mint megtalálni a báj, a titokzatosság és a nőiesség megtestesítőjét, azaz azt a hölgyet, aki nemcsak gyönyörű, de segítőkészségéről is tanúbizonyságot tesz, és így méltóvá válik arra, hogy a kitüntető Miss Balaton címet elnyerje.

A szépségverseny győztesének főnyereménye egy személyautó, míg a második és harmadik helyezetteké egy-egy egyhetes, kétszemélyes tunéziai utazás. A verseny facebook oldalán szombat estig a közönség is szavazhat, és az így megválasztott ifjú hölgy egy 100.000 forint értékű utazási utalványt vihet haza.

A gyulai Petri Beatrix a Szeged Szépe választáson. /Beküldött felvétel/

Idén sem maradunk megyei versenyző nélkül, hiszen a fináléba jutott a 22 éves gyulai származású Petri Beatrix, akinek nem jelent újat a szépségversenyek világa, hiszen 2016-ban őt választották meg a Tisza-tó Szépének, illetve 2017. decemberében a Szeged Szépe választás első udvarhölgye és különdíjasa lett.

A Miss Balatonra azért jelentkezett, mert ez az egyik legrangosabb hazai verseny, amelyen ráadásul a zsűri a természetes, natúr szépséget helyezi előtérbe. A több lépcsős megmérettetésen sor került többek között intelligenciaszint-mérésre és angol nyelven történő beszélgetésre is. Beatrixnek 800 jelentkező közül sikerült bejutnia a fináléba.

A közönségszavazáson Beatrixre ide kattintva lehet szavazni. Szombaton 21 órától szurkoljunk együtt a gyulai lánynak!

Fotó: Vásony Anna és Ajkai Dávid

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában