nagy fogás

2018.05.17. 12:11

Tizenöt kilós gigaponty akadt a horgára

Amikor Gajda Imre elindult a Csaba-tóhoz kedvenc sportját űzni, még nem gondolta, hogy kifogja a tizenöt kilós bestiát.

N.T.

Gajda Imre Facebook oldalán osztotta meg a napokban a nagy kapásról készült fotót, melyen a Csaba-tónál egy tizenöt kilós pontyot tart a kezében. Az aznapi termés mellé még egy közel tizenegy kilós hal is betársult. A gyerekkora óta horgászó Imre hírportálunknak mesélt a fogásról.

– Ugyan nekünk minden hal kifogása élmény, de egy ilyen állat azért már megdobogtatja az ember szívét. Az ilyen halak egyszerűen fenomenálisak – mondta.

Gajda Imre és a tizenötkilós. /Beküldött fotók/

Imre és a tizenötös ponty nagy meccse tíz-tizenkét percig tartott, a horgász már a tusa elején meglepődött, hiszen nem számított ebben az időszakban ekkora kapásra.

– Ahhoz képest, hogy még nyár eleje van, ettől a hirtelen belobbant melegtől brutális erővel bírt a hal. Nyár közepén szokott ilyen lenni, a pikkelyesek akkor vannak erejük teljében – magyarázta.

Imre gyakran párjával közösen horgászik, közöttük is megy a versengés, ami eddig a hölgy javára áll, egy tizennyolc kilós tükrös ponty révén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában