Év Európai Múzeuma díjkiosztó

2018.05.13. 10:41

Hasznos tudással tértek vissza a kastély vezetői Varsóból

Megtartották a European Museum of the Year Award, az Év Európai Múzeuma díjkiosztó gáláját szombaton Varsóban. Mint ismert, jelentős sikert elérve a TOP40-be bekerült a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont is.

Papp Gábor

A kastély Facebook oldalán Dombi Ildikó, az fürdővárosi Erkel Ferenc Kulturális Nonprofit Kft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezető igazgatója elmondta, bár díjat nem kaptak, fantasztikus eredménynek tartja, hogy a kontinens legjobbjai között mutatkozhattak be a lengyel fővárosban.

– Az itt megszerzett tudást és kapcsolatokat kamatoztatni fogjuk a jövőben – hangsúlyozta a szakember. – Rendkívül fontos, hogy egy magas színvonalú, európai mércével is színvonalas kiállítás működik Gyulán. Dombi Ildikó ezért köszönetet mondott a gyulai önkormányzatnak, dr. Virág Zsolt projektmenedzsernek, Szilágyi Gábor kurátornak és alkotótársainak, valamint a látogatóközpont valamennyi munkatársának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában