klipforgatás - videóval

2018.04.13. 17:24

Sztárok forgattak videóklipet Gyulán

Otthon bárhol címmel Gyulán forgatott klipet a négy sztár, Freddie, Janicsák Veca, Manoya és Biga.

P. G.

A gyulai származású producer, Szabó Zé által írt dalt már hatalmas sikerrel játsszák a rádiók, a videó csütörtökön, azaz a Gyula-napon debütált a város hivatalos " target="_blank" rel="nofollow noopener">Facebook oldalán.

A klip egyetlen vezérfonalra, központi üzenetre épül, ami egyszerűen csak annyi: „Bárhonnan is érkezel, Gyulán otthon érzed magad”, azaz, itt otthon vagy. A filmben megjelenő minden elem ezt az üzenetet hivatott támogatni. A cél az volt, hogy a közönség valóban azt érezze, ez a világ legtermészetesebb dolga.

Hogy szívesen gondoljanak bárhol, bármikor a városra, ha pedig ténylegesen Gyulán járnak, akkor tudják, az mindig remek élmény. Ebben a városban mindenki pontosan olyan lazán, könnyedén, kényelmesen érzi magát a város közterületein, nevezettségeinél is, mintha csak otthon, a saját nappalijában pihenne – tájékoztatott közleményében a gyulai önkormányzat.

A napokig tartó forgatás ellenére sem a zenészeknek, sem a filmes stábnak nem okozott gondot ezzel azonosulni, és a végeredmény is ezt a remek hangulatot tükrözi. A videóban fontos szerephez jutott a gyulai színészlegenda, Kovács Lajos, a statiszták pedig kivétel nélkül helyiek.

target=”_blank„ ” rel=„nofollow”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában