fórum

2018.03.16. 14:25

Lemondásra szólították fel Vona Gábort a jelölt miatt

Lemondásra szólította fel Vona Gábor Jobbik-elnököt Rubi Gergely, a párt korábbi országgyűlési képviselője a hét közepén Pétervásárán, a pártelnök választási fórumán.

MTI

Rubi Gergely felhívta a figyelmet, hogy míg Vona Gábor előadásában utalt rá: a jobbikos politikusok „makulátlanok”, Szabó Ervin, a párt egyik Békés megyei képviselő-jelöltje ügyvédi tevékenysége során bűntettet követett el, miközben „magyarokat csicskáztató cigánybűnözőket védett”. Mindezt dokumentumokkal tudja alátámasztani – tette hozzá Rubi Gergely.

Vona Gábor válaszában kijelentette: nem mond le. Közölte: a hozzászóló a Jobbik minden kampányrendezvényét végigkíséri és megpróbálja megzavarni azokat, miközben „valamilyen furcsa ok miatt ilyenkor a Magyar Televízió is mindig megjelenik”. A párt képviselő-jelöltjére vonatkozó vád kapcsán jelezte: hazugnak tartja ezt, de ettől függetlenül meg fogja vizsgálni és amennyiben kiderül, hogy tévedett, „tudja, mi a dolga”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában