esküvő kiállítás

2018.02.04. 12:32

Tánclépéseket is elsajátíthattak a házasodni vágyó párok

A tizennegyedik Esküvő kiállítást és kellékbörzét, valamint a harmadik Békés Megyei Jótékonysági Wedding Party-t rendezték szombaton Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

P. G.

Nóvé Zoltán, a rendező Körös Trade Kereskedelmi és Kiállításszervező Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, idén is mintegy félszáz kiállító mutatkozott be az eseményen, akik gyakorlatilag lefedték az esküvők és lakodalmak, valamint az előkészületek szinte valamennyi szegmensét. A teljesség igénye nélkül ceremóniamestek és vőfélyek, cukrászatok és lakodalmas ételek készítői, fotósok és videósok, rendezvényszervők, zeneszolgáltatók, esküvői helyszínek képviselői is jelen voltak az eseményen.

 

Nóvé Zoltán kitért arra, hogy a hagyományos programpontok mellett számos újdonsággal is várták az érdeklődőket. Ebédidőben lakodalmas kóstolóra várták a megjelenteket, akik egy levest, három főételt és egy desszertet ízlelhettek meg. További újdonságként szerepelt a kiállításon, hogy interaktivitás jegyében köszönő ajándékokat is készíthettek a látogatók, kipróbálhatták, hogy miként lehet házilag néhány ötletes dolgot megcsinálni.

Ugyancsak különlegesség volt, hogy a fiatalok számára tánctanítást is szerveztek. Gyakran előfordul, elsősorban férfiak esetében, hogy nem a táncparkett ördögei. Szombaton pár kezdőlépést sajátíthattak el a házasulni készülők, illetve akiket érdekelt a lehetőség. Volt emellett esküvői ruha börze, ahol főként használt, de jó állapotú menyasszonyi ruhák között szemezgethettek a hölgyek. A program egyébként belépődíjas volt, amiért cserébe viszont mindenki kapott egy szép és különleges ajándékcsomagot. A regisztrált látogatók között értékes ajándékokat sorsoltak ki.

Az esti órákban a Csabagyöngye Kulturális Központ Panoráma terme adott otthon a III. Békés Megyei Jótékonysági Wedding Partynak. Az est fővédnöke Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője volt, védnöke pedig dr. Moka Eszter, a Békés megyei önkormányzat jegyzője és Dernovics Péter ötletgazda. Az est karitatív célokat is szolgált, a Békéscsabai Mentőalapítványt segítik új eszközök beszerzésében. A programon számos kategóriában díjazták, illetve ismerték el az esküvőket, lakodalmakat segítő szolgáltatókat.

Fotó: Imre György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában