csabagyöngye

2018.01.30. 14:02

Összesen három helyszínen zajlik az esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás és wedding party lesz a Csabagyöngyében szombaton.

B. O.

A szervezők elmondása alapján az eseményen egyszerre több program is fut, összesen három helyszínen, ahol közel ötven kiállító jelenik meg, így az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatói kör mondhatni teljes lesz. A divatbemutatók, zenekarok, táncbemutatók, fodrász- és sminkbemutatók mellett újdonságokkal is készültek a szervezők. Ilyen többek közt a börze, ahol bárki lehetőséget kap arra, hogy saját esküvői ruháját, vagy kiegészítőjét értékesítse.

De lesz úgynevezett lakodalmi étkek kóstolója is, ahol az egyes menükből levest, három főételt és desszertet ízlelhetnek meg az erre vágyók. Mindezek mellett történelmi hagyományokat, öltözékeket is bemutatnak, és lesz „csináld magad” foglalkozás is, ahol esküvői díszek, kellékek készítését sajátíthatják el az érdeklődők. Táncot is tanulhatnak a párok, oktató felügyelete, és tanácsai mellett tehetik magukévá az egyes lépések szabályait. Este pedig a legjobb szolgáltatók elismerést vehetnek át a szervezőktől, ennek fővédnöke Győrfy Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában