esküvő kiállítás

2018.01.12. 17:04

Három napon át a nagy napé a főszerep

Ez a hétvége a Csaba Centerben az esküvőkiállításról szól. A jegyespárok, örömszülők és érdeklődők itt találkozhatnak fotósokkal, szépség tanácsadókkal, rendezvényszervezőkkel, táncoktatókkal, esküvői ruha szalonokkal, zenekarokkal és az eljegyzési és jegygyűrűket bemutató ékszerészekkel is

Vásári Erzsébet

A rendezvény házigazdája Hrabovszki György a Csaba Center igazgatója lapunknak elmondta, ez az év első kiemelt eseménye a házban. Ebben az évben több, mint negyven kiállítóval várják az ide látogatókat, és közel nyolcvan jegyes pár jelentkezett az idén is meghirdetett Csaba Center Jegyespárja versenyre. A rendezvényen bemutatkoznak a megye és megyén kívüli vállalkozók, az esküvő ipar legjobbjai, akik nem csak a házasodni vágyókat várják bemutatóikkal, hanem egyéb családi és céges rendezvények szervezésében is jártasak.

Megtalálhatók a kiállításon menyasszonyi ruhák, vőlegény ruhák, kiegészítők, rendezvényhelyszínek, nászúthelyszínek, ékszeresek, fehérneműsök, zenekarok, ceremóniamesterek. A látogatók szétnézhetnek, megismerhetik a legújabb trendeket, kiválaszthatják a vőfélyt, a helyszínt, a menüsort, autót, fotóst és videóst, tortát és virágcsokrot is egy helyszínen. A kiállítók mellett a szórakozásnak is teret ad az esemény, a színpadon folyamatosan lépnek fel a ceremóniamesterek és zenekarok, és divatbemutatók is zajlanak. Ezek kiegészítik a standokon bemutatott dolgokat.

Lapunk a kiállítást meglátogatva megkérdezett néhány kiállítót, mivel várják az esküvőkiállítás érdeklődőit.

A Party Varázs rendezvényszervező kiállítói elmondták, idén nem csak a standjukon mutatkoznak be, hanem a rendezvény díszleteit is ők készítették, a bejáratok és a színpad dekorációját. A jegyespárok így ismerhetik meg munkáikat, találkozhatnak a helyszínen munkatársaikkal, akik be tudják mutatni nekik kellékeiket, alapanyagaikat, amikből kiválaszthatják a nekik tetszőt.

Szentesi György videós és filmkészítő egy új technikát mutat be a látogatóknak, melyben drónok által készítenek légi felvételt és fotókat esküvőkön, lakodalmakon és egyéb rendezvényeken. A drón azt a képet mutatja meg, amit a madarak látnak, ez egy emberek számára új látószög, aminek használata komoly technikát és szaktudást igényel. Lesz egy színpadi bemutatójuk is, ahol szemléltetik, mi szükséges ahhoz, hogy biztonságosan, kényelmesen készítsenek különleges fényképeket és videó felvételeket a magasból.

A Garzon Hotel kiállítója elmondta, számukra a rendezvényen való megjelenés a lényeg, de készültek egy esküvőre díszesen megterített asztallal a standjukon. Ők sem csak az esküvőre készülőket várják, hanem az egyéb rendezvényekre készülőket is. Az esküvőkiállításnak számukra az a hozománya, hogy az ide látogatók találkozhatnak velük, megismerhetik őket, ezzel felhívva magukra a figyelmet a későbbi szervezéshez.

 

A Csenki ékszer karikagyűrűket és jegygyűrűket hozott standjára. Csenki Szabolcs elmondta, az itt bemutatott gyűrűket a helyszínen felpróbálhatják és meg is vásárolhatják a párok, amit sokan ki is használnak a hétvége alatt.

A Bianca Szalon kiállítója arról számolt be lapunknak, hogy ők ruhával és dekorációval mutatkoznak be idén, amelyek összeállítására a korábbi kiállításaik adták az ötletet. A menyasszonyi ruhák idei divatjáról elmondta, ebben az évben fő jellemző a csipke, és hogy a ruháknak van felső része. Színekben az ivory, bézs és púderszín jelenik meg, egyre kevésbé a fehér, de hagyomány őrzően a fehér színt is felvonultatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában