frissítve

2018.10.10. 10:52

Orosháza és Nagyszénás között összeütközött két autó, többen megsérültek

Orosháza és Nagyszénás között összeütközött két személygépkocsi. A baleset miatt a forgalmat Gádoros felé terelik.

police.hu, Cs. I.

Összeütközött egy terepjáró és egy gépkocsi szerda délelőtt az Orosháza és Nagyszénás közötti úton. A balesethez az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A baleset miatt teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat Gádoros felé terelték.

Egy olvasónk, aki buszon ült, jelezte, némi késéssel ér haza, mert elterelték. A mentőhelikopter félórája ért az orosházi kórházba, sokan felkapták a fejüket és az égre néztek érkezésekor – Szénás irányából jött.

A baleset a szentornyai elágazás közelében történt. Egy Audi Orosháza irányából haladt Nagyszénás felé utas nélkül. Szemből, Szénásról Orosházára tartott egy terepjáró, abban ketten ültek, amikor tisztázatlan okokból frontálisan összeütközött a két jármű.

Úgy tudjuk, a helikopter a terepjárónak a vezetőjét vitte az orosházi kórházba. Értesüléseink szerint a balesetben mindhárman megsérültek.

Frissítve

A balesetnek két súlyos és egy könnyű sérültje van. A helyszínelés még tart, de a rendőrség a teljes útlezárást 13 óra 25 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében közlekedjenek szabályosan és figyelmesen!

 

Frissítve

A rendőrség befejezte a helyszínelést az Orosházát és Nagyszénást összekötő úton. A forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.

Befejeződött a helyszínelés a 4404-es számú úton, Orosháza és Nagyszénás között, ahol korábban összeütközött két személygépkocsi. A rendőrség szerdán, 15 óra 20 perckor az útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában