Megmérettetés

2024.04.21. 08:11

Közlekedésbiztonsági versenyen jeleskedtek a polgárőrök

Kilenc csapat indult a Mezőberényben megrendezett XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Versenyen. A szombati közlekedésbiztonsági megmérettetésen csapatban a mezőberényi és tarhosi polgárőrök győztek, egyéniben egy szarvasi polgárőr nyújtotta a legjobb teljesítményt.

Papp Gábor

A Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság szombaton rendezte meg a XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny vármegyei fordulóját Mezőberényben – írta a Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala. A versenyzőket Jakusovszki Zoltán rendőr alezredes, a Mezőberényi Rendőrörs parancsnoka köszöntötte. 

közlekedésbiztonsági, feladatok, rendőrség, elméleti, gyakorlati
A közlekedésbiztonsági versenyen elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásokat. Fotó: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

Közlekedésbiztonsági feladatok elméletben és gyakorlatban

Ezután elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat a polgárőrök, tesztet töltöttek és ügyességi pályán is bizonyíthattak.  Az eredményhirdetésen Pelleg József rendőr alezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője köszönte meg a polgárőrök áldozatos munkáját és gratulált a versenyen nyújtott teljesítményükhöz. A legeredményesebb a mezőberényi és tarhosi polgárőrök csapata lett, amelynek tagjai Balog Marianna, Peres Mihály, Gál Ferenc és Taba Márk Balázs. A második helyen csabaszabadi polgárőrei végeztek. A négyest Kesjár Mátyás, Tomán Zoltán, Kesjár István Mihály és Kesjár Ádám Dáneil alkotta. A harmadik legjobb teljesítményt a szarvasi csoport nyújtotta, amelyben Tusjak Tamás, Pljesovszki János, Pataki Balázs és Juhász Károly Sándor versenyzett. Egyéniben a szarvasi Pljesovszki János lett az első, másodikként végzett Roszik László Róbert Dobozról, a harmadiknak járó díjat pedig Kesjár Ádám Dániel vehette át, aki a csabaszabadi csapat tagja volt.

Pelleg József rendőr alezredes (középen) adta át az elismeréseket. Fotó: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában