Köszönet

2024.03.12. 13:16

Vérző kisfiúnak segítettek az orosházi mentők

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán tett közzé egy szülői visszajelzést. Köszönetről szól, az Orosházi Mentőállomás dolgozóinak címezte valaki.

Csete Ilona

„Én köszönetet szeretnék mondani az Orosházi Mentőállomás dolgozóinak. 5 éves kisfiamhoz érkeztek vasárnap éjjel egy mandulaműtét utáni felszakadt seb miatt, ami erősen és folyamatosan vérzett. Köszönöm, hogy végig fogta a mentőtiszt hölgy a kis kezét az autóban és a megérkezést követően is nagyon segítőkész volt” – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

mentők, segítség, vérző, gyerek
Mások is megköszönték a mentők munkáját. Illusztráció: MW

A kommentelőknek is voltak pozitív, hasonló tapasztalataik, amelynek hangot is adtak. Egyikük szintén az orosházi mentőket említette, a Covid idején.

„Megmutatták, hogy emberek és éreznek. A férjem életét nekik köszönhetem és azóta is hálával gondolunk rájuk. Köszönet az orosházi mentősöknek és a szarvasiaknak is” –  írta.
Egy másik posztoló szintén elégedetten fogalmazott. „Nagyon büszke vagyok a Békés megyei mentőállomás összes dolgozójára. Mindig nagyon lelkiismeretesen, emberségesen végzik a munkájukat.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában