Baleset

2024.03.15. 12:38

Egymásba rohant két autó a tarhosi temetőnél

Két személygépkocsi ütközött össze félfrontálisan Tarhos külterületén. Információink szerint az autókban összesen hatan utaztak: négyen, köztük gyerekek sérültek meg.

Beol.hu

A baleset helyszíne

Félfrontálisan ütközött két személygépkocsi Tarhos külterületén, Békési úton, a 4238-as jelzésű út 1-es kilométerénél, a temetőnél. Műszaki mentés céljából dánfoki önkormányzati tűzoltók, valamint a Hencz Antal Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekkel összesen hat ember utazott. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Várják a közútkezelő munkatársait, mivel az úttestre motorolaj folyt ki, és törmelék borítja – írták a katasztrófavédelem oldalán.

Frissítés 13:16-kor:

A rendőrségnél elmondták, hogy megszüntették az útlezárást. A balesetről nagyjából 11 óra 15 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy két személyautó ütközött egymásnak. Meg nem erősített információink szerint a balesetben négyen szenvedtek sérülést – köztük gyermekek is –, akiket a mentők kórházba szállították. A rendőrségen hozzátették, hogy vizsgálják a baleset okát és körülményeit.

A mentőszolgálatnál elmondták, hogy egy esetkocsit és két mentőgépkocsit riasztottak a helyszínre. A szakemberek két felnőtt és két gyermek sérültet láttak el, mindannyian könnyebb, jellemzően zúzott sérüléseket szenvedtek. A helyszíni beavatkozásokat követően a mentők kórházba szállították őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában