Kék hírek

2024.02.06. 14:53

Valami folyt az autóból

Szervizelés után folyt az üzemanyag egy autóból Gyulán. A kocsi vezetője, mikor megjelent az értesítés a hibáról a műszerfalon, leállította az autót egy parkolóban, lezárta és otthagyta.

Papp Gábor

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Arról érkezett bejelentés a rendőrkapitányságra Gyulán hétfőn 20 óra 30 perc körül, hogy a Kossuth Lajos térnél és a Szent István utcán olaj került az útra. Úgy tűnt, végigment ott valami, amiből folyt az üzemanyag. A rendőrök kiderítették, hogy a Béke sugárút elején egy kamera felvette az autót. A videón látható, hogy ketten beleültek, elindultak, és valami folyt belőle. Eközben a városi utakat kezelő cég egyik szakembere intézte az aszfalt takarítását, és 21 óra 30 perc körül szólt a járőröknek, hogy az egyik parkolóban áll egy személykocsi, amelyikből folyik az üzemanyag, de nem ül benne senki. Kiderült, hogy ugyanazt az autót találta meg, amelyikről a rendőröknek kamerafelvételük volt.

A járőrpár a rendszám alapján azonosította a kocsi vezetőjét. A férfi már nem volt Gyulán, de rögtön visszaindult a városba, hogy rendezze a történteket. Elmondta, hogy aznap hozta el a szervizből az autót, majd amikor a műszerfalon megjelent a felirat, hogy azonnal le kell állítani, leparkolt vele, és egy munkatársával vitette tovább magát. Elmulasztotta jelezni a rendőrségnek vagy a közútkezelőnek, hogy beszennyezte az utat, és nem próbálta meg elintézni, hogy letakarítsák az aszfaltot. A közelmúltban is történt hasonló eset Békés vármegyében, akkor a gázolajra eső esett, az út csúszóssá vált, és emiatt anyagi káros balesetek történtek. A Gyulai Rendőrkapitányság a mostani eset miatt is szabálysértési eljárást indított.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában