Kék hírek

2024.01.22. 10:25

Három ittas sofőrt csíptek el a rendőrök Battonyától Orosházáig

Három autóst ittas járművezetés miatt állítottak elő a rendőrök a napokban, míg két férfit azért, mert engedély nélkül ült vezetett – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Kisnyék és Sarkadkeresztúr között árokba csúszott egy kocsi pénteken. A sofőr nem sérült meg, de a szonda ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök előállították, elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene. Rajta kívül tovább két férfi ellen indult eljárás azért, mert vezetés előtt alkoholt fogyasztottak. Egyiküket szombaton éjfél előtt Battonyán, a Fakertvég utcában állították le és igazoltatták. A másik autós vasárnap hajnali fél 4 körül Orosházán, a Zöldfa és a Dózsa utca kereszteződésében fának és korlátnak ütközött. Nem sérült meg, de jelzett a szonda.

Mellettük ketten kerültek őrizetbe azért, mert engedély nélkül vezettek. Egy lőkösházi férfi pénteken Orosházán, az Iglói úton motorozott, amikor ellenőrizték és kiderült, hogy nincs jogosítványa. A másik, magyarbánhegyesi férfi vasárnap személygépkocsival közlekedett, Magyarbánhegyesről, az Árpád utcából állították elő. A szabálysértés miatt a két férfi három napon belül bíróság előtt felelhet tettéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában