Vádemelés

2024.01.09. 15:13

Félreértés miatt kezdett el verekedni egy gyomaendrődi diszkóban egy férfi

Egy diszkóban verekedést kezdeményezett nagyjából egy éve a Szarvasi Járási Ügyészség szerint az a 19 éves békési férfi, aki ellen súlyos testi sértés és garázdaság miatt most emeltek vádat. A férfi próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kaphat.

Licska Balázs

A vádlott többször is arcon ütötte a sértettet az ügyészség szerint. Illusztráció: Shutterstock

Egy gyomaendrődi sörözőben rendeztek tavaly február 4-én diszkót, amikor az ittas állapotban lévő vádlott hajnali 2 óra körül a lokál zárt udvarán egy félreértésből eredően szóváltásba keveredett egy másik, szintén ittas állapotban lévő vendéggel. A vita során a vádlott rátámadt a sértettre, és egyszer tenyérrel arcon ütötte.

A két férfi egymásba kapaszkodva dulakodni kezdett, a földre kerültek, majd a vádlott ököllel többször arcon ütötte a sértettet. A verekedésnek a szórakozóhelyen szolgálatot teljesítő biztonsági személyzet egyik tagja vetett véget azzal, hogy szétválasztotta a feleket.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, eltört az állkapcsa. A járási ügyészség szerint a vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a szórakozóhelyen vendégeiben megbotránkozást és riadalmat keltsen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában