Visszatekintő

2024.01.03. 20:05

Ezek voltak a legolvasottabb kék híreink októberben

Az év zárásaként, az új év beköszöntével ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a legolvasottabb rendőrségi cikkeinket.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Teljes útzár volt a két település között, ahol csütörtökön kora este baleset történt. Egy ember elhunyt az ütközésben.

Felborult egy autóbusz Békés és Mezőberény között: információink szerint tizenkilencen sérültek meg.

Jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott egy 33 éves battonyai nővel szemben, akinek tévedésből fél éven keresztül tízszeres összegű otthongondozási díjat folyósítottak, de ezt nem jelezte a folyósító felé, hanem a jogosulatlanul kapott pénzt a saját szükségleteire fordította – derült ki a Békés Vármegyei Főügyészség közleményéből.

Gyertyák, mécsesek fénye világította be az orosházi református iskola utcafrontját. Gyertyagyújtást szerveztek a hétfőn 2023. október 10,-én tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori pedagógus, dr. Csizmadia Sándorné Zsuzsika néni emlékére. Ő volt az a nyugdíjas, akit egy fiatal nő hétfőn kirabolt.

A békéscsabai Lencsési-lakótelep és a Felső-Körös sor találkozásánál, a kishídnál sokan kémlelték az Élővíz-csatornát, kiderült, hogy megvolt ennek az oka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában