Visszatekintő

2023.12.28. 19:09

Ezek voltak a legolvasottabb kék híreink májusban

Az év zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a legolvasottabb cikkeinket.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Gyermeknap apropóján, egy egyesület által szervezett rendezvényen történt baleset szombaton Csabacsűdön: hét gyermek sérült meg könnyebben.

Fának ütközött egy személyautó május közepén Békéscsaba határában, Felsőnyomásnál, egy mellékúton.

Részegen elaludt a vasútállomáson, ezért lekéste az összes aznapi járatot egy férfi. Amikor a biztonsági őr felébresztette és megkérte, hogy távozzon, indulatossá vált, és a csetepaté vége az lett, hogy a bal és a jobb kézfején is megharapta a biztonsági őrt. A 43 éves magyarbánhegyesi férfi ezért, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt állt kedden a Békéscsabai Járásbíróság elé: szabadságvesztésre számíthat.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kockázatelemzési rendszere folyamatosan követi az online számla rendszer adatait. Ez alapján szűrtek ki egy olyan társaságot, amely a tulajdonosváltás után, a folyamatos számlázás ellenére sem nyújtott be áfa-bevallásokat. 

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség – másodfokú ügyészségként – arányosnak tartja az elsőfokú bíróság által kiszabott büntetést annak az orosházi férfinek és nőnek az ügyében, akik éveken keresztül, bérezés nélkül három, kiszolgáltatott helyzetű férfit dolgoztattak a tanyájukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában