Visszatekintő

2023.12.29. 16:00

Ezek voltak a legolvasottabb kék híreink júniusban

Az év zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a legolvasottabb cikkeinket.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Ötös erősségűre becsült földrengés történt Romániában, Aradtól 17 kilométerre: Békésben is több helyen megmozdult a föld. Az elmúlt időszak romániai földrengései közül ez volt a legerősebb, a későbbi mérések alapján 5,1-es.

A kedd esti (2023.06.04) romániai földrengést Békésben is több helyen lehetett érezni, itt is megmozdult a föld. A hírportálunknak nyilatkozó szeizmológus szerint valóban úgy tűnhet, hogy közelít a földmozgás térségünkhez, de ez csak az éppen aktív vető mentén zajlik, ebből nem következtethetünk arra, hogy ez a trend folyamatosan így fog alakulni a jövőben is. 

Mentőhelikopter is leszállt Szarvason, miután a 44-esen, a Halászcsárda környékén egy segédmotor-kerékpáros és egy személyautó ütközött.

Halálos közlekedési baleset történt az M44-es gyorsforgalmi úton Békésszentandrásnál, a Gödény-halmi pihenőhely közelében, ahol egy kamion elütött egy férfit.

Kábítószer-terjesztő hálózat felszámolása érdekében kezdett összehangolt akcióba június 6-án, kedden hajnalban a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A rendőrök bő egy nap alatt Békéscsabán, Békésen, Gyulán és Komádiban összesen tizenhat embert fogtak el, közülük hetet már őrizetbe is vettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában