Közúti baleset

2023.06.22. 19:08

Kamion gázolt halálra egy gyalogos férfit az M44-esen Szentandrásnál - galériával

Halálos közlekedési baleset történt az M44-es gyorsforgalmi úton Békésszentandrásnál, a Gödény-halmi pihenőhely közelében, ahol egy kamion elütött egy férfit.

Nyemcsok László

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik.

Fotó: Donka Ferenc

Deményné Tűri Zsanett, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense információnkat megerősítette. Elmondta, az M44-es gyorsforgalmi úton a Gödény-halmi pihenő közelében csütörtökön, 18 óra előtt néhány perccel egy Békéscsaba felé tartó kamion elütött egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik. Azokat a közlekedőket, akik Kunszentmártonnál szeretnének felhajtani az M44-es gyorsforgalmi útra, a 44-es számú főútra terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Információnk szerint Békéscsaba felé haladt a magyar kamion, amikor kereke defektet kapott. A mögötte érkező török kamionos megállt, és kiszállt a járműből, hogy segítsen neki. De a még utána érkező román kamionos ezt későn vette észre és elütötte az úttesten lévő törököt.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában