Kék hírek

2023.10.02. 13:17

Ittas volt az a 18 éves fiú, aki barátja autójával árokba hajtott Orosházán

Öt, a gyanú szerint ittasan vezető férfi ellen indult büntetőeljárás az elmúlt napokban Békés vármegyében. Egyikük, egy 18 éves fiatal autóval árokba hajtott Orosházán, míg négyen közúti ellenőrzéseken buktak le, szerte a vármegyében – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Orosházán, a Makói utcában vasárnap 2 óra körül letért az útról és árokba hajtott egy autó. Egy 18 éves fiú vezette, a járgány az egyik barátjáé volt. Házibuliban még két másik társukkal együtt szórakoztak, italoztak, majd az autó tulajdonosa elaludt. A fiatalember ekkor magához vette a kulcsot, ketten beleültek mellé, majd elindultak. A balesetben nem sérültek meg, a történtek után az ittasan vezető tizenéves maga tett bejelentést a rendőrségen. Jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt is eljárást indítottak ellene.

Rajta kívül még négy férfit állítottak elő a rendőrök a napokban azért, mert a gyanú szerint ittasan vezettek. Közülük ketten pénteken akadtak fenn közúti ellenőrzéseken, egy 23 éves férfi Sarkadon, egy 53 éves férfi Mezőhegyesen. Mindketten személygépkocsit vezettek. Szombaton Gyulán állítottak elő a rendőrök egy francia férfit, ő is autókázott és nála is alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Vasárnap Mezőkovácsházán szintén egy autósnál merült fel az ittasság gyanúja. Mind a négy férfi ellen büntetőeljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában